понедельник, 6 мая 2019 г.

У Ганнiвцi вiдбувся конкурс краси


У суботу, 4 травня, у Будинку Культури с.Ганнівка відбувся конкурс "Міні Міс". Його учасницями стали – дівчатка віком від 7 до 10 років. Маленькі красуні продемонстрували свої таланти, неймовірне вбрання та вміння дефілювати.
Впродовж 2-х місяців, дівчатка-учасниці старанно готувались і на конкурсі здивували усіх присутніх! 



Неймовірні та чарівні учасниці боролись за звання найкрасивішої та найталановитішої дівчинки. Журі оцінювало не просто красу учасниць, а ще їхній талант, креативність, вміння поводитись на сцені, неординарність.
         Кожна з них старалася якнайкраще виступити, аби перемогти.





І ось – найголовніша мить. Оголошення переможців. І їх стало троє - це Чертова Катерина, Крамаренко Валерія та Софiя Пiрук. Всі конкурсантки  отримали  сертифікати, подарунки та солодощi. Також Крамаренко Валерія  стала переможницею у номінації «Міс кокетка» та отримала спеціальний приз та диплом від начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлії Літвінової.



      Даний  конкурс  став  невід’ємною  частиною патріотичного виховання  дітей  та молоді. Дякуємо всім учасникам,  організаторам та спонсорам конкурсу і бажаємо всім дітям на Землі щасливого дитинства та мирного неба!!!!!!!!