вторник, 28 мая 2019 г.

Зірка читання


27 травня 2019 року  в опорному закладі "Світлівська ЗОШ  І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради" відбулося свято розуму і кмітливості «Зірка читання»,  присвячене  її Величності – Книзі і найкращим читачам сільської бібліотеки. 

У конкурсі взяли участь учні 5-7 класів: Ключева Анастасія, Білянська Богдана, Богусевич Ганна, Карахтанова Софія, Завгородній Іван, Климко Данил, Павловська Марія. Всіх їх об’єднує любов до книги, фантазія, творче натхнення, талант, бажання бути ерудованими і цікавими людьми.
Працівники центральної районної бібліотеки підготували конкурсно-розважальну програму, в якій учасники заходу виборювали почесне звання «Зірка читання». Програма складалася з різних завдань та вікторин: «Візитка», «Розминка», «Загадки країни «Чомучки»», «Жартівливий». У складних випадках конкурсантам допомагали групи підтримки  з числа уболівальників.
Ніхто не залишився у залі незадіяним. Із задоволенням глядачі прийняли участь у конкурсах «Угадай героя», «Показуха», «Частуємо гостей». А з яким азартом вони грали у рухливі ігри...


Наприкінці заходу журі визначило переможця – ученицю 6 класу Богусевич Ганну. Ось і в Світлівській школі з’явилася своя зірка – «Зірка читання».
Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами та призами від шановних спонсорів. Щиро вдячні ПрАТ «Глини Донбасу» (генеральний директор Ткач Ігор Васильович) за надану благодійну допомогу згідно соціального контракту цього підприємства з райдержадміністрацією (Кірносов Д.О.) та Добропільською районною радою (Белянкіна Т.М.) за сприянням ГО «Добре поле» в особі Марченко Л.О.