воскресенье, 21 мая 2017 г.

Сольний концерт Валентина Буганцева



19 травня  у залі Світлівського будинку народних традицій  відбувся музичний вечір. З концертною програмою «ГАРМОНІЯ І В ЖИТТІ, І В СЕРЦІ, І У ТВОРЧОСТІ» до свого глядача вийшов соліст зразкової студії сольного співу «Сузіря » ВАЛЕНТИН БУГАНЦЕВ.

В 17 років  випускник Світлівської загальноосвітньої школи досягнув значних висот. Почав свою концертну діяльність в 4 роки з виступів на сільській сцені, потім участь у районних, обласних конкурсах.  Його зустрічали бурхливими оплесками і під час всеукраїнських і міжнародних конкурсів, які проходили в різних містах України.
А в жовтні минулого року у складі делегації від Добропільського району Валентин став переможцем міжнародного конкурсу  GOLD EUROPE, який проходив у Чехії.
І завжди поруч з ним були близькі і дорогі йому люди.  В першу чергу – сім’я, друзі, які завжди підтримували. Тетяна  та Едуард  Дорошкевичи, Анастасія Островська та Наталія Войніч  стали його професійними наставниками, навчали його музичній майстерності.
         Молодий виконавець порадував своїх шанувальників великим концертом.
Кожна пісня у його репертуарі невипадкова. Юнак підбирає його ретельно, а кожну пісню намагається відчути, а потім вже донести до слухачів. На концерті лунали пісні зокрема сучасні та інші, які зал вітав бурхливими оплесками.



Органiзатори заходу, відділ культури і туризму Добропільської райдержадміністрації,   висловлюють вдячнiсть всiм, хто допомiг в реалiзацii цього заходу, а саме: керівнику глинодобувних підприємств ПАТ "Веско", ПАТ "Дружківське рудоуправління", ПрАТ "Огнеупорнеруд"  Є.Цимерману,  голові громадської організації «Добре Поле» Любові Марченко, які  завжди фінансово підтримують талановиту молодь. І в цей раз не обійшлося без подарунка, Валентину  придбано гітару.
Валентина Буганцева з такою значною подією привітала голова Добропільської районної ради  Тамара Бєлянкіна,  а  начальник відділу культури райдержадміністрації Юлія Літвінова вручили подарунок від імені благодійників та висловила подяку за майстерність, професіоналізм та творчий  внесок у розвиток аматорської творчості, популяризацію сучасної пісні, активну участь у культурному житті не тільки району а й держави.


Сольний концерт завершувався, а глядачі не хотіли розходитись.


Тож нехай життєвий шлях дарує Валентинові нові досягнення, уміння долати перешкоди в  усіх випробуваннях, невичерпної енергії і бурхливі оплески у великих концертних залах.