воскресенье, 14 мая 2017 г.

День Матері в селі Добропілля



Щороку у другу неділю травня відзначають День Матері. У цілому світі мірою гідності людини вважається її подяка матері за життя, за всі її старання, виховання і самопожертву. Всі ми з дитинства і до останніх своїх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє і пробачить.
" Моя розмова з мамою"…Так називалось святкове зібрання до  Дня матері, яке було проведено Добропільським сільським будинком культури для  жіночого клубу "Бабине літо", який створено у 2000 році за ініціативи Федотової Зої  Іллівни.

Відкрили  свято голова Добропільської сільської ради Павлова  Анна Іванівна та ієрей Свято- Успенської церкви Ілля дуже теплими словами вітання. 
Сівої танцювальні та пісенні композиції всим присутнім подарували колектив "Зорянчата" (керівник Людмила Зима-Карчомкіна).



Неперевершеними були виступи солісток СНК " Візит" (керівник Сергій Корчомкін)  Ірини Кулікової та Галини Курочки. Багато цікавого почули учасниці клубу про історію створення цього свята. Спонсором заходу виступила депутат Добропільської районної ради, директор Добропільського СБК Надія Кравченко.  Вже стало доброю традицією на кожному святі  проводити фотосесію для фотоальбому історії села Добропілля та жіночого клубу.