вторник, 23 мая 2017 г.

Відзначення 3-ої річниці з дня загибелі воїнів АТО



Захист Вітчизни від тих, хто загрожує територіальній цілісності країни – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, величезної самопожертви та самовіддачі. Таким були і  воїни АТО,  бійців 93 ОМБР: Андрій Абросімов, Юрій Сітаєв та Андрій Дерило.
 23 травня  виповнилася третя  річниця з того дня коли не стало, таких сміливих, відважних, готових до самопожертви Героїв України. Для вшанування пам’яті загиблих учасників АТО біля пам’ятного знаку, який встановлено на честь загиблих біля с.Золотий Колодязь, зібралися голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов, голова районної ради Тамара Бєлянкіна, голова Золотоколодязької сільської ради Тетяна Сидоренко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Літвінова. Вшанувати пам’ять захисників України прийшли представники командування 93 ОМБР, бойові побратими загиблих, волонтери та жителі району.



Цього дня, в пам’ять про загиблих українських воїнів, пролунало чимало теплих слів, мешканці району тримали в руках живі квіти — символ вдячності за подвиг захисникам Батьківщини.
Під час заходу у зверненнях звучали слова подяки своїм захисникам:
— Це справжній подвиг, вони наші Герої. Поки ми їх пам’ятаємо — вони живі, вони серед нас! Кожен з нас поділяє думку втілену в словах “Ніхто не забутий, ніщо не забуте”!
Саме тому колектив Золотоколодязького сільського будинку культури підготував тематично – змістовну програму. У виконанні А.Голубенко,  М.Максименка, А. Бещицина,  Наталі і Анастасії Кузнецових прозвучали зворушливі пісні. 



Пам’ять про загиблих воїнів вшанували хвилиною мочання, після чого Отець Микола Української Православної церкви Святого Апостола Андрія Первозванного с. Криворіжжя провів поминальну службу.