понедельник, 26 февраля 2018 г.

І знову перемога !!!



Східний регіональний етап Яскраві діти України - конкурс дитячої творчості у Краматорську на високій ноті завершив перший рік відбіркових обласних турів конкурсу і назвав трьох останніх учасників національного фіналу конкурсу "Яскраві діти України", що відбудеться 16 березня в Палаці Україна м.Київ,  де буде визначено представника України на світовий фестиваль "SanremoJunior-2018".
Добропільщину мали честь представляти  Євгенія Рязанцева (с.Вірівка) та Діана Живиляк  (с.Світле).


21 лютого, в ДК НКМЗ почалися перші репетиції грандіозного вокального конкурсу «Яскраві діти України». 15 талановитих дітей Донецької області зібралися для репетицій, щоб гідно виступити в фіналі конкурсу. Дуже важливий момент - учасники виступатимуть не під мінусовки, а під живий оркестр, який спеціально для цього прибув з Києва, щоб супроводжувати вокалістів протягом репетицій і самого концерту.
Кожен етап включав в себе тренування із вокальними тренерами. Виступити з живим оркестром не кожен навіть дорослий виконавець зможе. А це - діти, у яких ще все попереду.



Оцінювали талановитих дітей відомий виконавець, поет і композитор, заслужений діяч мистецтв України, народний артист України Тарас Петриненко, український поет, драматург, композитор, народний артист України Юрій Рибчинський. Співачка, композитор, учасниця відбору на «Євробачення-2018» ІLLARIYA, учасник шоу «Суперзірка» і фіналіст шоу «Голос Країни-7» Роман Руссу, співачка, фіналістка шоу «Голос країни-7» Віра Кекелія.
І ось день 24 лютого -  відбувся грандіозний гала-концерт Східного регіонального етапу конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України» та нагородження переможців.  І знов Добропільщина доводить, що ми найкращі, що ми перші – Євгенія Рязанцева виборола перемогу і  стала лауреатом І премії від Донецької області  національного конкурсу "Яскраві діти України".

Щиро дякуємо Діані та Євгенії та їх керівників за достойний рівень представлення своєї творчості.
Нехай ваша неперевершена творчість та енергія і надалі хвилює серця вдячних шанувальників.
 Бажаємо вам нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій.