воскресенье, 9 сентября 2018 г.

Участь у фестивалі «Степова перлина»


Міжрегіональний мистецький фестиваль хореографії, вокалу, та декоративно-прикладної творчості «Степова перлина» вже в восьме прогримів на повну потужність. Його приймає Межівський район. На ньому діти, молодь та дорослі розкривають свої таланти.
Фестивалили три дні, що надовго заляже у пам'яті гостей та учасників фестивалю!



У різних мистецьких номінаціях змагалися творчі колективи та солісти із трьох областей України – Дніпропетровської, Донецької, Запорізької.
Програма фестивалю включала виставку-ярмарок робіт народних майстрів з вишивки, різьби по дереву та живопису. Можна було спробувати страви національної кухні. Вже традиційно наш район цього річ представляли – Аліса Кравченко, солістка Добропільського СБК, Євгенія Рязанцева, солістка Вірівського СБК, а також народний фольклорний колектив «Світанок», народний вокальний колектив «Джерело» Світлівського БНТ,  народний вокальний ансамбль «Мрія» і хореографічний  колектив  «Натхнення» Святогорівського МБК.
Без сумніву, цього року наш район був представлений на найвищому рівні і приємно зазначити, що наші артисти посіли призові місця: Євгенія Рязанцева –І місце, Аліса Кравченко –ІІ місце, народний фольклорний колектив «Світанок» - І місце, народний вокальний ансамбль «Мрія» - ІІ місце, хореографічний  колектив  «Натхнення» посів ІІІ місце, та отримав запрошення влітку 2019 року до Болгарії. У номінації декоративно-прикладна творчість Олена Брашнікова із с.Шилівка зайняла І місце.





Участь у Фестивалі «Степова перлина» дає можливість кожному  розкрити свій талант, піднятися на сходинку угору у своїй творчості, повірити у себе.
Ми щиро вітаємо переможців та бажаємо їм подальших творчих успіхів на ниві мистецтва.