среда, 8 ноября 2017 г.

День села у Золотому Колодязі зібрав родини у дружнє коло



Вже традицією стало проведення Днів села у нашому районі. Проходять вони у великих та малих населених пунктах.
За сприяння Золотокколодязької сільської ради відбулося таке свято і у селі Золотий Колодязь. День села-це свято єднання. Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини.
День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої держави. А її люди творять щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.
Не дивлячись на похмуру осінню погоду цього дня до Зототоколодязької  громади  завітали голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна, заступник голови Ірина Стрепоченко, Ганнівський сільський голова Лілія Тихонова, Добропільський сільський голова Анна Павлова.
Офіційну частину святкувань відкрила вітальним словом сільський голова Тетяна Сидоренко.

     На святі вшановувалися різні категорії мешканців села. Так було відзначено молоде подружжя,  подружню пару, яка відсвяткувала «золоте весілля».
Слова шани звучали на адресу найстарших мешканців, хлопців, які служать у Збройних Силах України, працівників соціальної сфери, які відзначали в цей день своє професійне свято. Відзначили подяками земляків, які працюють на підприємствах, що розташовані на території сільської ради та підбито підсумки конкурсу «Краща садиба».
 Концертне дійство було насичене різножанровими виступами місцевих талантів сільського будинку культури.




Радо зустріли і щиро аплодували односельчани колективу Світлівського будинку народих традицій, які подарували гарний настрій жителям села.
    В кінці свята військові пригостили всіх гостей смачною кашою.
Свято закінчувалося та людям не хотілося розходитися по домівкам, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї днини на свято.