воскресенье, 12 ноября 2017 г.

Привітання закладів культури Шахівської сільської ради




 
  10 листопада 2017 року начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Літвінова разом з працівниками відділу відвідали заклади культури Шахівської сільської ради (ОТГ).З Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва привітали Балик Наталю Леонідівну, вручивши їй обласну подяку за участь в обласному вернісажі ужиткового, декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Донеччина – мій рідний дім», Соболь Олександру Андрійовичу та Тямало Катерині Миколаївні вручили подяки відділу культури і туризму за багаторічну сумлінну працю та великий внесок в культурний розвиток Добропільського району. Приємно вразив ремонт. Це означає, що навіть в маленьких селах заклади культури потрібні в наш час. 
   Від усієї душі вдячні Вам за служіння благородній справі, збереження і розвиток української культури, невтомний творчий пошук, завдяки якому звершуються великі діяння. 
   Здоров'я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім'ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог!