воскресенье, 5 ноября 2017 г.

«Хай не згасне ваша віра в щедрість людської доброти»



3  листопада 2017 року в залі засідань райдержадміністрації відбулося свято з нагоди Дня працівників соціальної сфери «Хай не згасне ваша віра в щедрість людської доброти».
Працівники соціальної сфери – люди, у яких відкриті серця до чужої біди та чуйні душі. А у вільний від роботи час ці жінки вміють шити, вишивати, малювати, складати вірші. Привітали соціальних працівників, людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – служити людям, голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов, заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій.



"Від імені всіх працівників райдержадміністрації сьогодні хочу щиро привітати із професійним святом людей, чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла – працівників соціальної сфери!
Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни. Щиро дякую вам за сумлінну працю і вірю: ми з вами єдині у прагненні соціальної справедливості, людяності, добра, у бажанні, щоб мешканці району мали гіду роботу та гідне життя. - відзначив у своєму виступі Д. Кірносов.
Почесними грамотами Донецької облдержадміністрації нагороджено Родіонову Оксану Вікторівну, директора районного ЦСССДМ та Нижник Людмилу Миколаївну, завідувача сектору прийому громадян відділу грошових виплат і компенсацій УСЗН. Грамотою Донецького обласного ЦСССДМ нагороджено Пихтєєву Еллу Анатоліївну, заступника директора – начальника відділу соціальної роботи районного ЦСССДМ.
Подяками райдержадміністрації та районної ради за високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків, чуйність та милосердя, особистий внесок в реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення в районі були нагороджені кращі представники управлінь та фондів, які працюють в соціальній сфері.
Присутні почули на свою адресу багато теплих, щирих слів від своїх колег та отримали велике задоволення від концертної програми, підготовленої художніми коллективами Ганнівського, Вірівського, Добропільського, Завидокудашівського Будинків культури та Світлівського Будинку народних традицій.






Приємно також було побачити відеоролики, почути чудові пісні, вірші у виконанні самих соціальних працівників – працівників ЦСССДМ, УПСЗН, УПФ в м. Добропіллі і Добропільському районі, міського Центру зайнятості, територіального центру обслуговування.