воскресенье, 1 сентября 2019 г.

Районний захід «Туристичними стежками рідного краю».

30 серпня 2019 року в селі Золотий Колодязь пройшов районний захід до Дня туризму «Туристичними стежками рідного краю». Діти долучилися до всіх туристів світу та відзначили цікавою грою та гарними результатами наступаючий Всесвітній День туризму, продемонструвавши, які вони сильні, дружні та кмітливі.
Хто ж це – турист? Запозичене з французької мови слово носило дещо глузливий відтінок, наближаючись за значенням до «гультяя» та «швенді». Трохи пізніше настільний енциклопедичний словник витлумачив туризм як «подорож задля власної насолоди, розваги». В сучасному розумінні це особа, яка здійснює подорож по Україні або до іншої країни.
Усі присутні були запрошені у цікаву та захоплюючу подорож по туристичних станціях з цікавими конкурсами та веселими розвагами.
На кожному етапі команди чекали представники журі, які оцінювали  результати та визначилися з переможцем. Кращим туристом села став Андрій Сидорук. Всі учасники були задоволені та отримали подарунки придбані  ПрАТ «Глини Донбасу» в рамках соціального контракту цього підприємства з райдержадміністрацією та Добропільською районною радою за сприянням ГО «Добре Поле».