вторник, 17 сентября 2019 г.

Рятувальників Добропільщини вітали з професійним святом


День рятівника відзначається щорічно 17 вересня, адже саме в цей день православна церква вшановує Пресвяту Богородицю Неопалима Купина. Цей чудотворний образ, як і рятувальники, захищає людей від пожеж та іншого лиха й допомагає їм у тяжку хвилину. Оберігати державу та її громадян від пожеж і надзвичайних ситуацій завжди було благородною справою. Тож, беручи до уваги значний внесок працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян у справі ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, захисту життя і здоров'я людей, Указом Президента України від 12.09.2008 встановлено свято - День рятівника.
Привітати колектив 19-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області завітали керівник апарату Добропільської райдержадміністрації Василь Перейма, голова районної ради Тамара Бєлянкіна.




Святкову програму підготували працівники відділу культури і туризму райдержадміністрації, а святковий настрій пожежникам та рятувальникам дарували Тетяна Сметана та танцювальний колектив «Натхнення» Святогорівського МБК (керівник Вікторія Андрієнко).