четверг, 29 августа 2019 г.

Живим - життя, загиблим – пам'ять.


З метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві, відповідно до Указу Президента України від 23 серпня 2019 року, 29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, проведено урочистий захід до Дня пам’яті захисників України.
29.08.2019 начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації прийняла участь у годині пам’яті по вшануванню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
 Делегація від Добропільської райдержадміністрації на чолі з в.о. голови райдержадміністрації Наталею Перекотій та Золотоколодязький сільський голова Тетяна Сидоренко з представниками громади хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих патріотів України та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО (Абросімов Андрій Вікторович, уродженець міста Павлоград, Дерило Андрій Борисович із Новомосковського району Дніпропетровської області, Сітяєв Юрій Миколайович із Кобеляк, які не задумуючись пішли боронити кордони держави, але так сталося), що 23 травня 2014 року під час зухвалого нападу бойовиків на цьому місці хлопці загинули. Вони полягли навіки.