понедельник, 22 июля 2019 г.

Канікули з книгою


   В бібліотеках  Добропільської районної центральної бібліотечної системи продовжуються  «Літні читання». Для юних користувачів оформлено яскраві  книжкові  виставки, перегляди новинок літератури.   Відбуваються заходи: конкурс малюнків на асфальті,  мультимедійні години, бібліопікніки  та бібліографічні екскурсії ". Проходять заходи в рамках творчої майстерні "Умілі долоньки", дитячого творчого клубу «Фантазія», клубів за інтересами.  

  
         На літніх канікулах  бібліотекарі запрошують вас, дорогі читачі, зануритися у читання.
          У бібліотеці, як відомо канікул не має, тому кожен може знайти для себе щось корисне. Хтось знайомиться з цікавою книжкою з полички, хтось читає рекомендовану літературу по шкільній програмі, іншого цікавить книга на тематичній виставці, яких чимало є у наших бібліотеках. Заходи у нашіх бібліотеках проходять як у стінах бібліотек, так і на природі. 


Разом з бібліотекарями діти цікаво і змістовно будуть проводити літні канікули, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з літературними героями, покращувати навички спілкування, розвивати свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнювати багаж необхідних знань.