четверг, 25 июля 2019 г.

«Китай: знайомство зблизька»


2019 рік оголошено роком Китаю  в Україні. Бібліотеки району провели низку заходів, інформуючи користувачів про розвиток дружніх зв’язків між державами, історичні особливості Китаю, видатних людей, цікаві факти з життя країни.
25 липня в Ганнівській сільській бібліотеці відбулось заочне турне «Китай: знайомство зблизька», яке організовано і проведено спільно з працівниками центральної бібліотеки. На захід було запрошено широке   коло користувачів.  Інтер’єр бібліотеки  оформлено книжково-ілюстративною виставкою та пізнавальною фотозоною, яка одразу привернула увагу як дітей, так і дорослих.




Багато цікавих і здебільшого незнайомих фактів учасники заходу дізнались з віртуальної слайд-подорожі, яку підготувала ведуча заочного турне - бібліограф Бичкарьова С.І. Продовжився захід іграми для учасників «Вірю - не вірю» та «Хто спритніший?», які включали завдання на китайську тематику. Потім гості разом з ведучою пізнавали  таємниці заварювання чаю та складові чайної церемонії. Наостанок всіх присутніх пригостили солодкими ласощами, які мають китайське походження.



Зустріч в бібліотеці подарувала присутнім багато нової різноманітної інформації про захоплюючу і незвичайну країну Китай та чудовий настрій і заряд позитиву.