пятница, 26 июля 2019 г.

Виїзд до закладів культури та сільських бібліотек


25 липня начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Літвінова, працівники районної централізованої бібліотечної системи   здійснили перевірку роботи закладів культури, а саме: сільські клуби с. Мирне, с. Завидо-Кудашеве, с. Кам’янка, будинок культури с. Криворіжжя, бібліотеки-філії               с. Мирне, Криворіжжя.




В Криворізькому будинку культури працюють різні гуртки, а саме на момент перевірки вокальний  гурток «Вітамінки», керівник Єрмоченко В.С. Діти з задоволення займаються вокалом, а після проводять свій вільний час в молодіжному центрі. Саме улюблені заняття дітей в години дозвілля підтримують емоційне здоров'я. Особлива цінність дозвілля полягає в тому, що воно може допомогти дитині, підліткові, юнакові реалізувати те краще, що в ньому є.


 В ході перевірки працівникам даних закладів культури наголошено на дотриманні трудової дисципліни та належному виконанні посадових обов’язків. Бібліотекарю с. Мирне надана практична допомога в систематизації бібліотечного фонду та оформленні книжкової виставки  «Право в нашому житті». В Криворізькій бібліотеці ознайомилися з краєзнавчим напрямком роботи і надано методичні поради по впровадженню інноваційних форм масових заходів в практику роботи.