вторник, 9 января 2018 г.

Новорічний серпантин зібрав багато дітей



І хоча на вулиці зовсім не новорічна погода, в закладах культури району вирують справжні зимові пристрасті.
Напередодні Різдва Христового, 5 січня, в Новофедорівському сільському клубі відбулося дитяче новорічне свято. Новорічно-різдвяними привітаннями відкрили свято завідувач клубом Світлана Колеснікова та бібліотекар Оксана Соломко.    
Веселі конкурси та забави, святкове коло та подарунки подарували чудовий настрій усім учасникам свята.




Цікаво пройшли свята і у Вірівському сільському будинку культури. Участники творчих колективів подорували пісні і танці для батьків та мешканців села. Хвиля радісного настрою заповнювала святково прибраний зал, в якому лунали новорічні вітання. Діти   отримали новорічни сувеніри, солодкі подарунки.




6 січня традиційно, у День Святої Вечері,  молодь та діти с.Золотий Колодязь збираються до будинку культури щоб прийняти участь у заході "Чарівне повечір’я". Цього вечора оживає чарівна атмосфера українських вечорниць, хлопці і дівчата прикрашають приміщення і ялинки біля будинку культури іграшками. На великому екрані транслюється мюзикл "Вечори на хуторі біля Диканьки". Не обійшли увагою і традицію ворожіння цього вечора, скільки дівочого сміху та весілля з приводу цього лунало. Всім було весело і ще довго вечірніми вулицями села лунав сміх юнаків і дівчат...