четверг, 11 января 2018 г.

"Під Вифліємською зіркою"



За благословенням благочинного Покровського округу протоієрея  Олександра Кондратюка та благодійного фонду "Надія" (Н. Іваньо) 10 січня у місті Покровськ відбувся фестиваль недільних шкіл "Під Вифліємською зіркою".
  Не обійшли поза увагою фестиваль і вихованці недільної школи Свято - Успенського храму селища Святогорівка зі своїми керівниками Мариною Шаданією та Іриною Рязанцевою, які порадували усіх присутніх злагодженим виконанням гарних обробок колядок, чистими дитячими голосами, величезною базою володіння музичними прийомами, тобто тими якостями, що допомагають втілити у життя найрізноманітніші людські переживання, донести до слухачів всю багатогранність різдвяних піснеспівів.


Окрім концертної програми, вихованці недільної школи прийняли участь у конкурсі робіт декоративно-прикладного мистецтва "Скарби райдуги. Завєт Бога" за що й отримали призові місця.

 
Програма видалась насиченою і цікавою.
Для любителів майструвати всілякі вироби працювала творча майстерня «Райдужна мозаїка». Діти під керівництвом досвідчених наставників із задоволенням виготовляли різдвяні сувеніри.
Керівникам і вихованцям недільних шкіл вручили Грамоти за активну участь у фестивалі і за посильну роботу в здобутті дітьми скарбів християнської мудрості. Всі учасники отримали солодкі подарунки від Благодійного фонду «Надія».