воскресенье, 24 сентября 2017 г.

Мирноградський осінній ярмарок



В Україну завітала осінь. Осінь - час підвести підсумки і проаналізувати зроблене. А після цього - змити проливним дощем всі невдачі і вдихнути свіже повітря майбутнього, в якому небо буде чистим і безхмарним, прозорим і невагомим, якими бувають звуки осені
Традиційно у вересні, разом із чарівними звуками осені, в українське місто Мирноград прийшло свято - «Мирноградська осінь». Це незабутнє свято для всіх жителів та гостей міста на якому  проводиться ярмарок високоякісних продуктів у широкому асортименті, а саме овочі, фрукти, хлібобулочні та ковбасні вироби, кондитерські, молочні продукти, квіти, рослини, мед. Представлені непродовольчі товари народного споживання, вироби майстрів народної творчості, а також багато іншого! Підготовлені виставки, конкурси, змагання, ігри, майстер-класи.




Серед запрошених творчих колективів своєю майстерністю мешканців сусіднього містечка порадував своїм виступом і  народний вокальний колектив «Серденько»  (керівник Хоружий П.І.) Ганнівського сільського будинку культури (директор Заровня Т.М.).