среда, 20 сентября 2017 г.

Районна нарада працівників закладів культури району



Сьогодні у приміщенні центральної бібліотеки відбулася нарада працівників закладів культури району. На ній розглядалось ряд важливих і актуальних питань.
З питанням  «Про роботу електронних послуг пенсійного фонду України» на нараді виступила Волошина Ольга Сергіївна, начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Добропільського об’єднаного управління пенсійного фонду України в Донецькій області.
Начальник  відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Літвінова проаналізувала проведення заходів за підсумками роботи 9 місяців 2017 року та наголосила на основних напрямках роботи у IV кварталі. Ще одним актуальним питанням наради стало «Реформування галузі культури в умовах децентралізації». Також Юлія Миколаївна зауважила про виконавську дисципліну працівників закладів культури та  відзначила позитивну роботу деяких з них.
  Директор РКМЦ Любов Неміш нагадала директорам про своєчасне надання планів та інформацій, а також роздала присутнім розробки сценаріїв та методичні рекомендації.
На нараді були висвітлені питання щодо організації та проведення районного фестивалю української пісні та фольклору  Роде наш красний ” та фестивалю української і польської культуриПольська осінь в Добропільськім краї”.
Крім того, працівники мали змогу поспілкуватися, поділитися досвідом, знайти шляхи подолання проблем.