среда, 13 сентября 2017 г.

Відпочинок в гармонії з природою



Якщо, подорожуючи, ви відчули дихання степу, гомін вітру, звабливий запах зелених трав, стрекотання цвіркунів, побачили дивовижну синь безмежного неба…ви в Криворіжжі!
«Щоб по-справжньому любити свій край, його треба добре знати», - каже завідуюча істерико-краєзнавчої бібліотеки села Криворіжжя Марія Гайдук.
Що може бути краще, ніж свіже повітря, чудові місця захоплюючі види ?
Вчора, у рамках заходів до Дня туризму, спеціалістами відділу культури і туризму райдержадміністрації спільно з Марією Гайдук  на території села Криворіжжя, проведена подорож рідними стежками «З рюкзаками та книжками».      Мета заходу – залучити дітей та підлітків до культурного та здорового образу життя. Похід пройшов по території рідного села і дуже вразив туристів - свіже повітря, цікаві факти з історії рідного села.



Під час заходу для учасників були проведені пізнавальні бесіди та вікторини.  Дуже охоче та завзято діти взяли участь у конкурсах та командних змаганнях, за що активні учасники отримали заохочувальні призи. Підвівши підсумки визначено найкращих і дітям були врученні медалі «Кращий турист», «Самий активний», «Самий розумний», «Самий спортивний». Кожен учасник отримав диплом юного туриста.

На завершення за частуванням смачного куліша, який приготували батьки, діти поділилися своїми враженнями, підвели підсумки проведеного дня на природі та загорілися мріями про майбутні туристичні походи та заходи.



Хочеться подякувати кожному, хто брав участь в організації та проведенні цього заходу і надав матеріальну допомогу. А це: директор Криворізького СБК Карманець Оксана Миколаївна, завідуюча Криворізької бібліотеки Марія Миколаївна Гайдук, благодійники – Броваренок Юлія, Москаленко Тетяна, Деревянець Людмила, магазин «Оленка», магазин «Чумак», батьки – Дмитришина Наталя, Широких Ганна, Тютюнник Олена, Дугельна Олена.