четверг, 2 июня 2016 г.

Прощальний вечір, вечір випускний

Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишились в минулому страшні контрольні і суворі вчителі. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.
31 травня 2016 року відбулось хвилююче прощання зі школою – випускні вечір для учнів 11 класу Добропільської ЗОШ І-ІІІ ст. Цього дня випускники отримали документ про здобуття середньої освіти.
Зі святом, із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітала начальник відділу культури і туризму Добропільської райдержадміністрації Юлія Літвінова, вручивши подяку випускниці Морозовій Тетяні за особистий внесок  у розвиток  аматорської творчості, популяризацію українських  народних традицій  регіону, за активну участь у культурному житті  Добропільського району.
Не забули школярі віддати належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість, а сьогодні відправляли у самостійне плавання. Хлібом-сіллю на вишитому рушникові, благословляючи у світлу путь, проводжали випускників у доросле життя їхні батьки.

   Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками. Прощалися зі своїм безтурботним дитинством. А воно різнобарвними кульками летіло ввись, аж доки не розтануло у небесній сині.