среда, 29 июня 2016 г.

Звіт
Вірівського сільського будинку культури про проведену  культурно-масову та дозвіллєву діяльність в червні місяці

02  червня о 16.00 на площі Вірівського СБК  відбулося свято, присвячене Дню захисту дітей «Сонце сяє - нас єднає». На святі були присутні Бєлянкін В.Г. – голова Святогорівської селищної ради, Керносов Д.О. – голова  Добропільської Райдержадміністрації та батьки з дітьми. На святі була проведена конкурсно- розважальна програма.
 
    

10 червня о 10.00 відбувся Районний конкурс «Міні Місс 2016» сумісно з Добропільським відділом освіти. Ведучими конкурсу були Ольга Миколаївна Лиснюк разом з Машею та Ведмедем. Змагалося в конкурсі 15 учасниць. Концертні номери подарували колективи «Веселые ребята», «Затейники», «Потешки» та Евгенія Рязанцева.


18 червня відбулися спортивні змагання з футболу «Мы выбираем спорт» за участю спортивного клубу «Олімп».

21 червня о 12.00 пройшло засідання жіночого клубу «Господиня» сумісно з Добропільським територіальним центром соціального обслуговування населення Катрич О.М., бібліотекарем Бєгєй Г.С. та медичною сестрою Святогорівської Амбулаторії Рубан Н.О., яка виміряла тиск та дала корисні поради у лікуванні. На засіданні були представлені виставка корисних порад «Чашка, повна благодаті», лікування чаем та травяними зборами. Розповідали про квіти, про оберіги та представили виставку «Палітра рідної природи». 
     

22 червня до меморіального комплексу загиблих воїнів відбулося покладання квітів – «Пам'ять про Вас у нашім серці жива», присвячене початку Другої Світової Війни. В заході взяли участь працівники СБК та учасники самодіяльного колективу «Веснянка».

25 червня відбулося засідання дитячого клубу «Фантазія» під назвою «Фантазія літа». Діти виготовляли рамки для фото.
26 червня  відбувся захід «Україно моя, я для тебе на світі живу» до дня Конституції України сумісно з  Днем Молоді. У заході була представлена виставка – огляд «До тебе серцем лину, Україно» та розважальна програма до Дня Молоді «Здоров'я, молодість, краса».