четверг, 11 мая 2017 г.

Європа у серці кожного



На Добропільщіні  завершилася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського союзу. Подібний захід відбувається сьогодні в усіх містах і селах нашої держави.
Цього року він приурочений не лише до відзначення Дня Європи, а й до моменту, коли Рада Європейського союзу затвердила рішення про надання Україні безвізового режиму.
Сьогодні, 11 травня, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації  Юлія Літвінова, прийняла участь у урочистій церемонії підняття Державного Прапора та Прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України, яка відбулася у місті Добропіллі біля будівлі міської ради.
На зібрання завітали голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський, делегація Добропільського району на чолі з головою райдержадміністрації Дмитром Кірносовим та головою районної ради Тамарою Бєлянкіною, представники установ, організацій, учнівство, учасники АТО, громадські активісти, військовослужбовці,  представники місцевих ЗМІ.
Звертаючись до громади великого Добропілля, Павло Жебрівський привітав всіх з такою визначною подією, відзначивши, що Європа починається не за кордоном, а в серці кожного з нас, виразив впевненість в тому, що українці будуть рівними серед європейської спільноти і європейські цінності адаптуються в нашому світосприйнятті.
Завершували захід побажаннями всім присутнім чистого неба над головою, спокійного й радісного життя, добра, миру, злагоди.