четверг, 11 мая 2017 г.

Україна – це Європа




Революція Гідності відкрила для України нові перспективи значної активізації стратегічного курсу на європейську та євроатлантичну інтеграцію.
Євроінтеграція – свідомий вибір України та одна з ключових вимог суспільства. Сьогодні 11 травня 2017 року той день коли Україна  чекає на ухвалення рішення Радою Євросоюзу про надання безвізового режиму українцям, а з 11 червня – вступу цього рішення у силу. 
Саме сьогодні, 11 травня о 09.00 біля будівлі Добропільської райдержадміністрації, за ініціативи відділу культури і туризму райдержадміністрації, відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України.
Під звуки Гімну України та Гімну Євросоюзу урочисто підняли прапори України та Євросоюзу голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов та голова районної ради Тамара Бєлянкіна.
Звертаючись до присутніх, перші керівники району привітали всіх з цією визначною датою, відзначивши, що географічним центром Європи є Україна, і відповідно сподіваємося, що наша держава, як рівна, ввійде до складу Євросоюзу, а для цього потрібно докласти багато зусиль.
Нехай сьогоднішня подія стане для всіх символом європейського вибору.
Україна – наша рідна Вітчизна, це місце великих мрій і грандіозних справ!
Ми як народ здатні на надзвичайні зусилля і великі перемоги. Україна — це Європа і ми повинні шанувати наші спільні цінності, нашу спільну історію і наше спільне майбутнє.