среда, 28 августа 2019 г.

В селах Криворізької сільської ради відзначили День Незалежності України


     24 серпня 2019 року в селах Криворізької сільської ради пройшла низка заходів  до Дня Незалежності України.
  Особлива увага була приділена відзначенню захисників незалежності нашої держави, які стоять на варті збереження суверенітету України - учасників АТО та ООС. З нагоди Дня Незалежності України їх було відзначено Подяками Криворізького сільського голови.
    На заході в селі Криворіжжя було оголошено підсумки проведеного конкурсу "Краща сільська садиба". Переможці Мостовенко О.М. (с. Завидо-Кудашеве), Дьяків Н.І. (с. Криворіжжя), Бебешко Є.О. (с. Зелене), Білоцерковець О.О. (с. Новофедорівка) отримали цінні подарунки.




  
     На святковому заході в селі Завидо-Кудашеве вітали весільних ювілярів і ювілярів, яким виповнилося 50 років. З 85-ти річчям приймала вітання Кузьмінова Г.Н. Сільський голова Ріта Удовик також привітала зі святом місцеву рукодільницю Петренко Л.М., вручила їй подяку за допомогу в організації свята, адже її роботами в залі мали можливість милуватися всі присутні.



     В селі Надія Ріта Володимирівна  під час святкової програми вручила подарунки іменинникам Єрмоченко В.С., Дороженкову О.М., Гнибеді В.М.


      Всі святкові заходи супроводжувалися концертними програмами, підготовленими Криворізьким, Завидокудашевським, Новофедорівським  закладами культури та учасниками художньої самодіяльності.