пятница, 7 декабря 2018 г.

У Вірівському СБК відбувся святковий концерт до Дня Збройних Сил України


6 грудня 2018 року у Вірівському будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений всім тим, хто стоїть на сторожі спокою нашої держави – військовослужбовцям 27-ої  Сумської реактивної артилерійської бригади.

Зі святом усіх присутніх привітали Святогорівський селищний голова Віктор Бєлянкін, директор Святогорівської ЗОШ  Світлана Дудушко, командир 1 реактивного артилерійського дивізіону 27 Сумської реактивної артилерійської бригади майор Олександр Отрох та вручили Подяки захисникам нашої країни.
День Збройних Сил України об’єднав у єдиному святковому настрої усіх, хто в наші дні стоїть на захисті незалежної держави. Хто щоденно на сході звільняє метр за метром нашої рідної землі.


На святі згадали та вшанували хвилиною мовчання загиблих військовослужбовців, які втратили своє життя в антитерористичній операції.
Святкове дійство було обрамлене душевними піснями, які подарували учасники художньої самодіяльності Вірівського сільського будинку культури.

За плідну співпрацю, надання всебічної допомоги у підвищенні морального духу та боєздатності підрозділу 27 Сумської реактивної артилерійської бригади та з нагоди дня Збройних Сил України Рязанцеву Юрію Леонідовичу, директору будинку культури від керівництва 27 Сумської реактивної артилерійської бригади вручено Подяку.