пятница, 28 декабря 2018 г.

Новорічне свято «Зустріч біля ялинки».


25 грудня 2018 року в приміщенні Добропільського сільського будинку культури відбулося справжнє новорічне свято «Зустріч біля ялинки».
 Обрядовий колектив ведучих «Міна» (керівник Кравченко Н.Г.) підготував театралізоване дійство з казковими героями Дідьком та Бабою Ягою, які спробували завадити святу, але після запального танцю «Циганочки» відпустили Снігурку. Діда Мороза на свято привела справжня циганка, яка багатьом присутнім напророчила, що їх очікує в 2019 році.



 Дід Мороз разом із Снігуркою проводили конкурси на ерудицію, загадували загадки, перевіряли на кмітливість. Після театралізації було проведено конкурс на кращу новорічну поробку. Добропільський сільський голова Анна Павлова та Криворізький сільський голова Ріта Удовик вручили всім умільцям призи та привітали присутніх з прийдешніми новорічними святами.
 Протягом розважальної програми лунали пісні у виконанні СНК «Зорянка» (керівник Зима-Корчомкіна Л.А.), колективів СНК «Візит» та «Стожари» (керівник Корчомкін С.О.), «Дзвоник» (керівник Кулікова І.І.).
Після закінчення свята найактивніші учасники  - депутати Добропільської сільської ради Щербак О.Й. та Безручко М.О., працівники дитячого садочку «Казка» Чижик А.Є. та Філімонова В.С., пенсіонерка Мілєвська О.С., школярки Паснечук Софія та Косарева Анастасія отримали призи.  Майже усі присутні отримали солодощі та сувеніри на згадку про свято.



Благодійниками заходу виступили голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна, депутат Добропільської районної ради Надія Кравченко, Добропільський сільський голова Анна Павлова, Криворізький сільський голова Ріта Удовик.