среда, 27 июня 2018 г.

УРОЧИСТИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!


   26 червня 2018 року, напередодні Дня Конституції України, перед будівлею Добропільської районної ради, відбувся захід "Квітуй во славу України, талантів Добропільської землі!" з нагоди цього державного свята.
     Під час урочистої частини до слова були запрошені перші керівники району - голова районної державної адміністрації Дмитро Кірносов та голова районної ради Тамара Бєлянкіна, які щиро привітали усіх присутніх з найважливішим державним святом – з Днем Конституції України і наголосили на тому, що тільки наші спільні зусилля, небайдужість кожного громадянина стануть запорукою існування єдиної, багатої, процвітаючої та щасливої держави, а також побажали міцного здоров’я, щастя, добра, відновлення миру та стабільності, злагоди й глибокої віри в гідне майбутнє рідного краю та України.


 

     Подяками Добропільської районної ради за активну життєву позицію, патріотизм, вагомий внесок у виховання підростаючого покоління і реалізацію державної політики у сфері освіти, розвиток національної культури, співпрацю з органами місцевого самоврядування та з нагоди 22-ї річниці Конституції України було нагороджено:
- Савостьянову Наталю Олександрівну, завідуючу закладом дошкільної освіти «Дзвіночок» с.Вірівка;
- Гайдук Марію Миколаївну, завідуючу Криворізькою сільською бібліотекою;
- Бондаренко Тетяну Михайлівну, директора Нововодянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів;
- Ткаченко Олену Володимирівну, громадського діяча Золотоколодязької сільської ради.



      Із Днем Конституції присутніх привітали Алла Єльникова, заступник начальника ГУ ДФС у Донецькій області – начальник Покровсько-Добропільського відділення та Віктор Батицький, голова ГО «Родзина», голова правління ЗСАТ ім. Т.Г. Шевченка.
       Гарного святкового настрою подарували глядачам творчі колективи Святогорівського та Вірівського будинків культури, які підготували до свята чудову концертну програму.