четверг, 21 июня 2018 г.

Урочистості з нагоди Дня державної служби


21 червня в залі засідань райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди відзначення 100-річчя запровадження української державної служби та Дня державної служби. 
Саме на державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в органах та установах функцій і завдань держави.
Звертаючись до присутніх на святі державних службовців та ветеранів державної служби голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов зазначив: “Безперечним є те, що люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє народу. Сьогодні ми переживаємо особливий етап своєї історії, глибокі й вирішальні перетворення, і суспільство очікує від працівників державної служби ефективного і відповідального управління”.
Дмитро Олександрович побажав всім – і досвідченим працівникам, і молодому поколінню державних службовців, витримки і терпіння, тактовності і толерантності, розуміння проблем людей та умілого знаходження способу їх вирішення.
Зі щирими словами привітань на адресу державних службовців виступила і голова районної ради Тамара Бєлянкіна.
Найкращих державних службовців району нагородили Подяками Добропільської районної державної адміністрації та Добропільської районної ради.
Обласними Подяками були нагороджені перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Стебель та начальник відділу з питань внутрішньої політики та організаційної роботи райдержадміністрації Інна Дяк.
Теплі слова були сказані на адресу ветеранів державної служби, які багато років працювали на благо народу, очолювали відділи, управління. Це Вєтрова Н.А., Болотіна О.М., Гаврилюк Г.О., Ілієнко Л.О., Конопко Т.А., Лівенцева О.Г., Леонова Л.О., Наровілова Л.В., Пакіна Л.Г., Палієнко Г.В., Овсянник Л.Л., Гурська О.В. Всі вони отримали цінні подарунки, які придбано в рамках соціального партнерства між райдержадміністрацією, районною радою та ПАТ "Веско".
Квіти отримали Дан В.В., Верютін А.І., Марченко Л.О., Сівкова Л.М., Шевченко В.Г., Ровний В.Г.
Від ветеранів державної служби привітала всіх щі святом Тетяна Конопко, яка з 2003 по 2014 роки очолювала службу у справах дітей райдержадміністрації.
Досвід показує, що державні службовці, крім виконання поставлених державою завдань, активну участь беруть у культурному та спортивному житті району. Неодноразово вони представляли район у масових заходах - флеш-мобах, святкових концертах, спортивних змаганнях, але у кожного із них вистачає часу і на улюблене заняття. Перед початком урочистостей кожний присутній мав можливість оглянути виставку виробів декоративно-прикладного мистецтва "Чарує душу краса рукотворна", на якій були представлені роботи талановитих держслужбовців.
Завершився урочистий захід святковим концертом від колективів Світлівського Будинку народних традицій (директор Т. Дорошкевич) та Шевченківського сільського клубу (завідувач А. Сметаніна).