вторник, 29 мая 2018 г.

Участь у засіданні Комітету з підприємництва в сфері туризму, курортно-рекреаційної, ресторанної та готельної діяльності Донецької ТПП


Учора, 29 травня, головний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації Маргарита Тарадайко  прийняла участь у засіданні Комітету з підприємництва в сфері туризму, курортно-рекреаційної, ресторанної та готельної діяльності Донецької ТПП. 

У роботі засідання взяли участь понад 40 представників державної влади, місцевого самоврядування, бізнес-асоціацій, керівники підприємств, підприємці Маріуполя мали можливість взяти участь в он-лайн режимі.
Засідання відкрив віце-президент Донецької ТПП Ануфрієв М.Ю..
 
Директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Донецької облдержадміністрації, член Комітету Головко О.П. доповіла про означення майбутніх планів співпраці з міжнародними та національними експертами у сфері туризму.
Присутні визначили напрямки спільних дій по ефективному функціонуванню туристичної сфери регіону та запропонували надіслати свої пропозиції до департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин та управління культури і туризму Донецької ОДА.
Про створення ГО «Туристична асоціація Донеччини доповіла завідувач сектором краєзнавства та туризму Донецького обласного учбово - методичного центру культури, голова Комітету Лимаренко В.М.. Обговорили необхідність створення громадської організації та туристичного кластеру на прикладі текстильного кластеру Донбас Фешен Кластер. 

Підводячи підсумки роботи засідання Комітету, Ануфрієв М.Ю. та Лимаренко В.М. акцентували увагу присутніх на всебічній підтримці, яку надає бізнесу Донецька ТПП та закликали присутніх тримати «зворотній зв’язок» через секретаріат Комітету за тел.: моб. +38 (050) 347-85-73; е-mail: oleg.bedzay@donetskcci.com (контактна особа - Олег Миколайович Бедзай).