понедельник, 1 октября 2018 г.

УВАГА КОНКУРС!


Відділ культури і туризму Добропільської райдержадміністрації оголошує конкурсний добір на посаду директора централізованої бібліотечної системи.
Основні вимоги для участі у конкурсі:    
-  повна вища освіта;
-  стаж роботи у сфері культури не менше трьох років ;
-  вільне володіння державною мовою;
-  здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і
професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
Документи для участі в конкурсі надаються за адресою або надсилаються на поштову та електронну адресу: 84004, м. Добропілля, вул. Саратовська, 31, тел. 2-82-58, (E-mail: 00183555@mail.gov.ua). Документи приймаються протягом 30 календарних днів, починаючи з 01 жовтня 2018 року.
Вимоги до кандидатів для участі в конкурсі.
Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:
заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України ,,Про захист персональних даних”;
автобіографію, що містить прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (в тому числі на виборних посадах), контактний номер телефона та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
два рекомендаційних листа довільної форми;
мотиваційний лист довільної форми.
Початок формування конкурсної комісії розпочинається з 01 жовтня 2018 року.
Запрошуємо громадські організації, які діють у сфері культури взяти участь у формуванні складу конкурсної комісії та направити три кандидатури до її складу.   
Протягом 30 календарних днів після завершення прийому документів конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховуються публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і пять років.