пятница, 29 сентября 2017 г.

«Квітуча Сакура»




27 вересня  відділом культури і туризму райдержадміністрації проведено І етап обласної мистецької акції декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва «Квітуча сакура».
 Акція присвячена року Японії в Україні і проходить в рамках обласної мистецької акції «Квітуча Сакура». Організатор -Донецький обласний учбово-методичний центр культури під патронатом управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації.
В «Квітучій Сакурі» прийняли участь діти віком від 7 до 14 років - вихованці гуртків, студій, творчих об’єднань декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва клубних закладів району. Всі роботи, представлені на виставці, – за японською тематикою у різних техніках: художня обробка паперу (квілінг і орігамі), ліплення з пластиліну, флористика, бісероплетіння, валяння з шерсті та живопис.
Комісією визначено найкращі роботи, які будуть направленні до Донецького обласного учбово-методичного центру культури для участі у ІІ етапі обласної мистецької акції декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва «Квітуча сакура».