понедельник, 11 сентября 2017 г.

«Степова перлина» - 2017



З 8 по 10 вересня вже сьомий рік поспіль  Межівський район зібрав таланти. У різних мистецьких номінаціях змагалися творчі колективи та солісти із трьох областей України – Дніпропетровської, Донецької, Запорізької за звання «кращий» у Міжрегіональному мистецькому фестивалі-конкурсі «Степова перлина». 

Цьогоріч фестиваль вразив великою кількістю учасників та репертуаром.
Програма фестивалю включала виставку-ярмарок робіт народних майстрів з вишивки, різьби по дереву та живопису. Можна було спробувати страви національної кухні.
Серед учасників фестивалю  були й наші земляки – аматорські колективи та солісти Світлівського будинку народних традицій. 




Солістка Даря Апухтіна підкорила глядачів дивовижним вокалом. Вона виконала пісню «Матусини очі». Журі, аплодуючи, кричали «Браво!». Даря  залишила позаду всіх солістів-вокалістів, виборовши почесне Гран - Прі.





  Аматорські колективи стали окрасою фестивалю та вкотре продемонстрували свій вокальний талант і посіли призові місця у жанрі «народна пісня»: І місце – вокальний ансамбль «Джерело», ІІ місце – народний фольклорний ансамбль «Світанок». 


 Як завжди, приємно вразила глядачів своїм майстерним виконанням пісні «Мальви» Діана Живиляк та у віковій категорії 13-16 років посіла ІІ місце.

Ми щиро вітаємо переможців та бажаємо їм подальших творчих успіхів на ниві пісенного мистецтва.