среда, 21 июня 2017 г.

Перевірка стану утримання братських могил на території Золотоколодязької сільської ради





Сьогодні спеціалісти відділу культури і туризму райдержадміністрації провели перевірку стану утримання ряду братських могил                                                                                                                                                                                                            пов’язаних з періодом Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років на території Золотоколодязької сільської ради.
Зазначені заходи проводяться відповідно до розпорядження голови Добропільської районної державної адміністрації від 29.05.2017 № 189 «Про обстеження технічного стану пам`ятників історії та культури місцевого значення, що перебувають на державному обліку».




Слід відзначити, що братські могили знаходяться в задовільному стані, але частина із них потребує прибирання сухої рослинності.
За результатами робочої поїдки та огляду цих та раніш перевірених об’єктів, складено акти технічного обстеження.

Разом з цим, Золотоколодязьким сільським головою Т.Б.Сидоренко,  надано до відділу культури і туризму пропозиції щодо капітального ремонту  пам’ятника історії та культури місцевого значення «Воїнам односельцям загиблим в роки Громадянської і Великої Вітчизняної війни».