пятница, 16 июня 2017 г.

Люди в білих халатах, за врятоване життя і повернене здоров`я - низько вклоняємось вам.



День медичного працівника – одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення з політичних або економічних мотивів, його відзначають   не тільки лікарі і медичні сестри, а й тисячі людей, яким медики подарували радість одужання, які вірять у знання, вміння і досвід лікарів, у їхню постійну готовність прийти на допомогу.
З цієї нагоди, у переддень свята – Дня медичного  працівника, в залі засідань райдержадміністрації відбулося урочисте зібрання медиків Добропільського району.
До присутніх медичних працівників з вітальним словом звернулася голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна. Тамара Миколаївна відзначила особливість медичної професії, її щоденні турботи та радощі. Щирі слова подяки за неоціненну працю, за сумлінне виконання професійних обов’язків, за кожне врятоване життя, за повернене здоров’я, лунали на адресу медиків району. Саме у день професійного свята, працівники охорони здоров’я особливо відчувають свою необхідність та значимість, пишаються своєю професією, успіхами та досягненнями.

 Подяки від районної ради отримали кращі медичні працівники
За віддану працю, сумління та щире серце, за те, що внесли вагомий внесок в розвиток медицини краю привітали та нагородили подяками від районної ради кращих медичних працівників.


Колег також привітав головний лікар КЗ "Добропільський РЦ ПМСД" Олег Каташов. Він побажав усім медичним працівникам невичерпних знань та умінь, бо саме завдяки їм, люди в білих халатах рятують тисячі життів. Одягаючи білий халат лікар стає цілителем тіла і душі, а ще порадником і найпершою надією для хворого.
Під час урочистого дійства відбувся святковий концерт, підготовлений відділом культури і туризму райдержадміністрації. Анастасія та Наталя Кузнєцови (Золотоколодязький СБК), Даша та Софія Веселови, Карина Іваник, Анастасія Шнуренко (Ганнівський СБК), Коротя Павло, Богунцька Ірина (Нововодянський СБК) подарували усім присутнім запальні танці, порадували гуморесками  та піснями. 



Щира подяка за співпрацю керівникам закладів культури Володимиру Борисюку, Олені Дриживецькій, Тетяні Заровній.