понедельник, 12 июня 2017 г.

Звітний концерт Ганнівського СБК



9 червня у Ганнівському СБК пройшов творчий звіт художніх колективів та окремих виконавців, на який завітали Літвінова Ю.М., начальник відділу культури і туризму та Стрепоченко І.П., заступник голови районної ради.
Слухачам була представлена цікава і різноманітна програма, під час якої  пролунали  ліричні композиції, кращі зразки українського пісенного спадку, відомі шлягери минулих років та твори сучасних естрадних композиторів, перлини світової вокальної творчості.
Заровня Тетяна Миколаївна , директор будинку культури знаходиться в постійному творчому пошуку, саме тому на концертах і заходах  вона завжди демонструє професійну підготовку своїх вихованців. Подарунками та грамотами було нагороджено випускників будинку культури: Іваник Карину та Шнуренко Анастасію, а вокальний колектив «Серденьке, який нещодавно здобув звання «народного» знов здивував публіку майстерним виконанням та душевною піснею. Завершив концерт та задав драйвового настрою ВІА «Рандеву» з піснями у стилі рок.. Всі учасники вийшли на сцену, вдячні глядачі дякували бурхливими оплесками.