вторник, 23 апреля 2019 г.

Майстер-клас: Як зробити великодні яйця у техніці декупаж.


Вироби до Великодня своїми руками — яке інше заняття може бути більш захоплюючим і приємним напередодні одного з найсвітліших свят - Великодня!
Цього величного свята з однаковим нетерпінням чекають і дорослі, і діти. З ним пов’язані не лише цікаві традиції, а й яскраві спогади.
Розділити особливі емоції, пов’язані з підготовкою до свята, зібралися сьогодні у читальному залі районної бібліотеки, працівники відділу культури і туризму райдержадміністрації, районної бібліотеки,  районної ради та дізналися про секрети простого і водночас вишуканого декору великодніх яєць.


Майстер-клас з декорування пасхальних яєць у техніці декупаж  провела вчитель технології НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 ДНЗ» Кирилова Наталія Миколаївна.
На початку заходу Наталія Миколаївна розповіла присутнім взагалі про техніку «Декупаж» (Декупаж (від французької decoupage - «те, що вирізане») - це мистецтво прикрашання предметів інтер'єру за допомогою наклеювання узорів з серветок, що створює відчуття майстерно розмальованих речей) і  поділилась  секретами простого і водночас вишуканого декору великодніх яєць.


 Кожен присутній на майстер класі, за допомогою техніки декупаж, створили прикраси, які доповнять святковий інтер’єр.