вторник, 2 апреля 2019 г.

Конкурс «Найкращий читач року»


2 квітня в центральній бібліотеці відбувся районний конкурс дитячого читання «Найкращий читач року», який щорічно проходить в рамках Тижня дитячого читання.


    В заході прийняли участь учні 5-7 класів,  кращі читачі сільських бібліотек. Конкурс складався з виступів учасників з презентацією улюбленої книги і участі в літературній вікторині «Мандрівка до країни улюблених героїв». Ведучими театралізованого дійства виступили працівники районного відділу культури і туризму.      Юні читачі старанно підготувались до презентації книг, продемонструвавши знання української і світової прози та поезії, щиро відкривали свої думки з приводу прочитаного. 


   Переможцем конкурсу став Яровий Денис (с. Святогорівка), який продемонстрував творчий підхід та артистизм під час свого  виступу.
  Свою любов до рідного слова, обізнаність з найкращими творами для дітей та майстерність виконання показали Омельченко Юля (с. Новоукраїнка), Ільїна Анастасія (с. Мирне), Васильченко Ганна (с. Добропілля), Дульченко Анастасія (с. Криворіжжя), Кузнецова Анастасія (с. Золотий Колодязь), Смаженко Катерина (с. Ганнівка), Бішке Катерина (с. Новий Донбас), Богусевич Ганна та Лиса Єва (с. Світле).


   Привітали учасників конкурсу начальник районного відділу культури і туризму Літвінова Ю. М. та голова Добропільської районної громадської організації «Добре поле» - Марченко Л.О.
   Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами та призами, придбаними в рамках соціального партнерства між райдержадміністрацією, районною радою та ПрАТ "Глини Донбасу" (генеральний директор Ткач І.В.).


   Конкурс дитячого читання «Найкращий читач року» перетворився у справжнє  свято спілкування та читацької активності, ерудиції та артистизму.