понедельник, 19 ноября 2018 г.

У Мар’їнському районі відбувся обласний відкритий фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Революція пісенності»


17 листопада в Мар’їнському районі, на базі Курахівського міського центру культури і дозвілля, відбувалося велике дійство – обласний відкритий фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Революція пісенності»!
Організаторами обласного заходи виступили  Донецький обласний навчально-методичний центр культури за підтримки управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації.
Почесне право відкрити обласний фестиваль було надано в.о. начальника управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації Аліні Певній та в.о. начальника відділу культури і туризму Мар’їнської райдержадміністрації Еллі Заєць.
Учасники концерту, а їх було більше 40, представили свої виступи  в номінаціях: популярна музика, рок-музика, творчі гурти, ансамблі, окремі виконавці різного напрямку.
Кожен із конкурсантів виявився цікавим і неповторним. Адже всіх їх об’єднує любов до пісні, до своєї Батьківщини, до життя. Сонячна, чиста, дзвінка палітра музики характерна для нашого Донецького краю. Вона й вирізнялась у  переважній більшості виступів виконавців.


Добропільський  район на конкурсі представили виконавці: Даря Апухтіна і народний вокальний колектив «Камертон» Світлівського будинку народних традицій.
Фестиваль-конкурс переконливо довів наскільки патріотичний  наш край, бо тут живуть люди зі своєю історією, долею та великою любов’ю до України.