воскресенье, 11 ноября 2018 г.

«Іскри творчості запалюють серця»


З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості "Іскри творчості запалюють серця".




Тут зібралися представники творчих професій, які збагачують духовне життя, забезпечують змістовне дозвілля жителів району. Вітаючи присутніх із професійним святом, керівник апарату райдержадміністрації Василь Перейма зауважив, що без діячів культури важко уявити будь-який мистецький захід. У кожен свій виступ вони вкладають душу. Їх самовіддана творчість вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією та подякував людям мистецтва за сумлінну працю, творчий внесок у збагачення духовної скарбниці краю, активну участь у заходах.

Слова привітань на адресу винуватців свята звучали і від начальника відділу культури райдержадміністрації Юлії Літвінової, яка побажала своїм колегам професійних успіхів, енергії, цікавих ідей і натхнення для нових мистецьких проектів.


Урочистості до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва завершилися святковим концертом. Чудовий настрій, позитивні емоції всім присутнім подарували гості – учасники художньої самодіяльності з м. Новогродівки (вокальний квінтет «Ідилія») та лауреат міжнародних конкурсів акордеоніст Максим Федорчук.