пятница, 17 августа 2018 г.

Прикарпаття і Добропільщина у традиціях і обрядах


     Цього року, з метою обміну досвідом, делегація Добропільського району побувала на Коломийщині, де і була підписана угода про співпрацю між нашими районами.

      Завдяки підписаній угоді, в Добропільській центральній бібліотеці відбулася спільна скайп-зустріч з колегами - працівниками і гостями центральної бібліотеки Коломийської районної ЦБС у форматі екологічної онлайн-мандрівки «Прикарпаття і Добропільщина у традиціях і обрядах».

  В зустрічі прийняли участь Оксана Сушириба - головний спеціаліст відділу культури Коломийської РДА, Наталія Василівна Тарновецька - директор Коломийської ЦРБ, Тамара Миколаївна Бєлянкіна - голова Добропільської районної ради,  Ірина Петрівна Стрепоченко - заступник голови районної ради, Інна Іванівна Дяк – начальник відділу з питань внутрішньої політики та організаційної роботи Добропільської райдержадміністрації, Юлія Миколаївна Літвінова – начальник відділу культури і туризму Добропільської райдержадміністрації, які вітали спільноту з онлайн-зустріччю «Прикарпаття і Добропільщина у традиціях і обрядах».


  Учасники ознайомилися з візитівками неповторної і самобутньої Коломийщини та з прекрасними степами та ланами Добропільщини.
  Тема зустрічі - українські традиції святкування Спасу. Досвідом роботи поділилися працівники бібліотек Коломийської ЦБС та бібліотекарі Добропільщини.
   З українськими піснями на свято завітав вокальний колектив «Україночка» Новоукраїнської сільської бібліотеки під керівництвом бібліотекаря Людмили Володимирівни Камінської.