четверг, 10 мая 2018 г.

І сум, і біль, І вічна слава


8 травня – День пам’яті та примирення. В цей день в усій Україні, та й у Європі, згадують про загиблих у Другій світовій війні, дякують їм за те, що ми живемо у мирі. Ми повинні пам’ятати про цю війну та її героїв.
  До цього дня в с.Криворіжжі пройшло багато заходів. Напередодні були упорядкуванні пам’ятники  загиблим воїнам у селі Криворіжжя та Ново-Криворіжжя.
   Бібліотекарем сільської бібліотеки було проведено літературно-музична композиція «І сум, і біль, І вічна слава», історичні години «Українська Друга світова». Марія Миколаївна розповіла про визначну роль та жертовність нашого народу у Другій світовій війні, його внесок у здобуття перемоги антигітлерівською коаліцією над нацизмом та визволення Європи, готовність сучасних українців до збройного захисту незалежності та територіальної цілісності своєї країни.  Організовано книжкову виставку «Поки горить свічка – не згасне пам'ять».
Також цього дня сільським будинком культури, директор Карманець О.М. проведено мітинги у селах Новокриворіжжя,Зелене, Криворіжжя. Після  в актовій залі школи відбувся святковий концерт. Звучали патріотичні вірші,  пісні та танці повоєнних років.