понедельник, 3 апреля 2017 г.

«Мистецьке перевесло»



У п’ятницю 31 березня в селі Ганнівка відбулася визначна урочиста подія для культурного життя району. На сцені сільського будинку культури вперше стартував творчий проект місто і район разом на весняному святі творчості «Мистецьке перевесло», на якому кращі артисти Великого Добропілля демонстрували свої таланти. Сучасні естрадні та українські народні пісні звучали із вуст колективів та солістів: Аліни Сметаніної, Ірини Рязанцевої, Олени Крічфалуши, Євгенії Рязанцевої та Валентина Буганцева, Карини Іванник, Анастасії Великанової, гурту «Заграва» і «Джерело», вокального тріо музичної школи м.Білицького. 







Танці у виконанні народного колективу сучасного танцю «Райдуга шанс», народного ансамблю танцю «Непосиди» та зразкового танцювального колективу «Аеліта» порадували гарними костюмами і нікого не залишили байдужим. Вразили глядачів виступи : акордеоніста Максима Федорчука, Марії Лягуші, Єлизавети Якименко та зразкового літературного колективу «Дзеркало». 




Глядачі із першого виступу оцінили надзвичайно красиве, сильне виконання артистів. Усі глядачі слухали та аплодували стоячи під «Єднаймося, люба родино», яка пролунала заключним акордом у виконанні народних колективів «Світанок», «Зорянка», «Мрія» та «Веснянка».




Коли концерт підходив до завершення — на сцену вийшов зі словами подяки всім учасникам та організаторам цього заходу голова райдержадміністрації Дмитро Олександрович Кірносов, який був приємно вражений творчою майстерністю виконавців. В своїй промові він підтвердив, що всі учасники гідні бути окрасою аматорської творчості Великого Добропілля, що талановитому роду нема переводу.