четверг, 13 апреля 2017 г.

Відбувся ярмарок - розпродаж «Великоднє диво».



Великдень, Воскресіння Христове – найвеличніше й одне з найдавніших християнських свят, що припадає на радісну весняну пору, час оновлення природи і супроводжується традиційними урочистостями та обрядами.
 Навчитись творити красу власними руками – дуже клопітка справа, яка вимагає творчої уяви, неабиякого терпіння та негаснучої іскорки натхнення.
 Сьогодні у переддень Великодніх свят у приміщенні Добропільської райдержадміністрації  за ініціативи відділу культури і туризму райдержадміністрації відбувся ярмарок - розпродаж  «Великоднє диво».
В ній взяли участь  майстри народної-творчості Добропільського району і м.Добропілля:  Наталя Балик,  Тамара Зоненко, Ірина Філонова, Надія Чайка, Аліса Кравченко, Тетяна Орєхова, Юлія Бєля, Володимир Цвігун, Любов Полякова, Лариса Закарецька, Катерина Чиркова, Наталя Кирилова.
 Неабияку зацікавленість відвідувачів викликали представлені на ярмарку вишиті рушники і серветки, сувеніри з гіпсу, роботи з природних матеріалів, бісероплетіння, писанкарство, витинанки, в’язані вироби, вироби у стилі канзанши. У відкритті заходу взяли участь заступник голови районної ради Ірина Петрівна Стрепоченко і керівник апарату райдержадміністрації Василь Васильович Перейма.