четверг, 29 сентября 2016 г.

Святковий концерт до Дня вчителя
В Україні День працівників освіти згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року відзначається у першу неділю жовтня. День вчителя — одне з найулюбленіших професійних свят. Вчитель – це не лише людина, яка навчає наукам, але ще і носій духовності і етичного початку. Вчителі виконують особливу місію - виховання молодого покоління. Сьогодні хочеться побажати всім вчителям доброго здоров'я, миру, благополуччя. А також невпинного пошуку істини і знання, взаєморозуміння в колективі і вдячних, допитливих учнів.
29 вересня відбувся святковий концерт з нагоди святкування Дня вчителя.
Привітати освітян району із професійним святом цього дня прийшли  голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов  і заступник голови районної ради Ірина  Стрепоченко.

         В       день прекрасного вчительського свята до святкових привітань приєдналися начальник відділу райдержадміністрації Любов Миколаївна Гапич і голова профспілки працівників освіти району Ольга Валентинівна Ліснюк.

Гарним  подарунком вчителям став концерт учасників художньої самодіяльності Вірівського сільського будинку культури та Світлівського Будинку народних традицій.