четверг, 2 июня 2016 г.


ЛІТЕЧКО КРАСНЕЄ, ЙДИ ДО НАС!

Красне літечко прийшло. І як завжди, за традицією у Добропільському сільському Будинку культури 1 червня відзначається  День Захисту дітей.

... День захисту дітей – яке чудове свято!
Усіх дітей Землі ми хочем привітати.
Хай світить сонце всім, грайливий м’ячик скаче,
Від болю і образ нехай ніхто не плаче.
І наша пісенька нехай летить над краєм
Про те, що ми зі святом всіх вітаємо...

Такими словами розпочався в Добропільському сільському будинку культури дитячий ранок, присвячений Дню захисту дітей .
Всі з нетерпінням чекали цього свята. І ось площа стала наповнюватися дітлахами, які прийшли разом зі своїми мамами, бабусями. Також на свято завітали діти з пришкільного табору  та  дитячого садочку  з вихователями.
На святі були присутні діти різного віку  від 2   до 15 років.  Було весело і цікаво. Всі діти брали активну участь в різноманітних іграх, конкурсах, вікторинах. Розгадували загадки, з захопленням танцювали, водили хороводи, читали вірші і співали пісні.   
Всі діти активно втілювали свої творчі ідеї на асфальті кольоровою крейдою, приймаючи участь у конкурсі малюнку «Мир очима дитини».
А продовжилось свято Шоу - програмою "Подорож по казкаовій доріжці".
За активну участь у святі всі діти отримували солодкі подарунки. Тож свято пройшло весело, емоційно та принесло  багато позитивних вражень. Всі були задоволені і в гарному настрої пішли після свята додому.
Щиро вдячні  аматорам сцени, які подарували гарний настрій, всім присутнім, а також велика подяка  майстрам народної творчості. Бажаємо всім мирного неба, міцного здоровя, благополуччя, натхнення і творчих успіхів.