вторник, 21 июня 2016 г.

Діяльність Добропільського сільського будинку  культури
 в організації дозвілля


14 червня спеціалісти закладу культури на території пришкільного табору Добропільської ЗОШ для дітей  провели День олімпійських ігор.






16 червня до Дня Української мови пройшов невеликий концерт за участю Чижик Варвари та вокального колективу " Дзвоник".






Згідно плану роботи 16 червня на базі шкільного табору була проведена клубна година – година спілкування  на тему «Україна – це ми». Метою заняття було розширювати поняття дітей про Україну, як країну, в якій ми живемо, і від нас залежить її сьогодення і майбутнє. Розвивати прагнення бути господарем своєї держави. Виховувати любов до Батьківщини, бажання бути активним громадянином. Для  дітей підготовлена чудова вікторина «Я люблю Україну свою». Дітям дуже сподобалася гра «Яка для тебе Україна», на якій діти охарактеризовували рідну Україну і з вирізаних  долоньок спробували зробити Україну-сонечко.


 Напередодні Дня медика (17 червня) працівники медичної галузі Добропільської сільської ради отримували вітання зі їх професійним святом від творчих працівників закладу культури .




2016 рік Указом Президента оголошено роком англійської мови в Україні.  Добропільський СБК активно включився в популяризацію вивчення англійської мови.  Для відвідувачів пришкільного табору 17 червня відбулися літературно-казкові гостини "Казкові герої англійською мовою". Метою заходу було залучення дітей до вивчення англійської мови через казку і гру.


19 червня була проведена обрядова програма "Зелена Троїця" та фестиваль пісенного жанру "У сонячному містечку". У фестивалі прийняло участь 40 дітей. Спонсорську допомогу надала депутат районної ради Кравченко Н.Г.


Перевтілившись у героїв улюблених казок 21 червня творчі працівники закладу завітали до малят дитячого закладу «Казка» на свято «Мандрівка на планету мильних кульок». Гостем на святі була заступник голови сільської ради Павлова А.І.В в кінці свята діти отримали не тільки гарний настрій, а й солодощі.