вторник, 30 июня 2020 г.

Міжнародний телефестиваль “Поціловані Богом”


Про талановитих людей кажуть, що вони – поціловані Богом!
З метою  виявлення талановитих виконавців, розкриття творчих здібностей молоді,  донесення кращих виконавчих зразків до широкої аудиторії глядачів і слухачів, знайомства з кращими солістами та ансамблями, створення дистанційних умов для підтримки дітей та молоді в реалізації творчого потенціалу,  виявлення та підтримки талановитих людей 25-27 червня 2020 року  в смт.Лазурне Херсонської області  проходив Міжнародний телефестиваль “Поціловані Богом”.
За результатами першого відбіркового етапу до участі у другому етапі від Добропільського району були запрошені фольклорний народний ансамбль «Світанок» Світлівського будинку народних традицій (керівник Сергій Британ)  та солісти народної студії вокального співу «Гармонія» Вірівського сільського будинку культури (керівник Ірина Рязанцева).



За три дні перебування  учасники отримали справжнє море позитивних  вражень та шалену кількість емоцій – це і купання у Чорному морі, свято красок-холі, майстер клас від  супер- фіналіста  шоу «Україна має талант», супер-финаліста  шоу «Х-фактор»  Євгена Літвінковича та Гала –концерт і нагородження переможців. Наші учасники повернулися до дому з перемогою – Рязанцева Евгенія та фольклорний народний ансамбль «Світанок» отримали «Гран-прі», Ковток Юліана отримала диплом І ступеня, Соколова Катерина – диплом ІІ ступеня.



Відділ культури, молоді та спорту райдержадміністрації висловлю глибоку вдячність за організацію та надану можливість прийняття участі у фестивалі ПрАТ «Глини Донбасу» (керівник І.В.Ткач)  в рамках соціального контракту цього підприємства з райдержадміністрацією (Олександр Баранник) та Добропільською районною радою (Юрій Середа) за сприянням ГО "Добре Поле"  в особі Любові Марченко. 



Висловлюємо окрему подяку батькам Антоніні Ковток і Тетяні Соколовій за підтримку, розуміння, віру в здібності й таланти своїх дітей, а також керівникам Сергію Британ, Ірині Рязанцевій за щиру, плідну, творчу і наполегливу роботу.