среда, 30 октября 2019 г.

Українському подвигу жити вічно


З нагоди Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників в Новоукраїнській сільській бібліотеці, для широкого кола користувачів,  організовано книжкову виставку «Українському подвигу жити вічно» та проведено історичну годину «Україна в полум’ї війни».


Працівниками  Світлівського БНТ проведено годину – памяті «Памятаємо про героїв». Присутні  вшанували пам`ять загиблих воїнів та поклали квіти до пам`ятника.

Працівники Добропільського СБК вшанували пам'ять всіх загиблих  покладанням квітів до меморіального комплексу Слави.

   До цієї знаменної дати в бібліотеках району оформлено книжково-ілюстративні виставки «Немає подвигів забутих» (Центральна бібліотека), «Війні немає забуття» (Світлівська бібліотека),книжкова виставка «Салют визволителям України» (Святогорівська бібліотека), виставка - спогад «Шляхами визволення України»(Новодонбаська бібліотека), тематична викладка «Пам'ятаємо загиблих, шануємо живих» (Завидокудашевська бібліотека); відбуваються заходи - година пізнання історії «Я серцем відчуваю біль війни»(Ганнівська бібліотека), віртуальна подорож «Шляхами мужності і героїзму»(Золотоколодязька бібліотека), історична година«Україно в полум’ї війни»(Новоукраїнська бібліотека),година мужності «Доторкнися душею до подвигу» (Святогорівська бібліотека) та інші.